CREATIVITY/ CREATIVITATE

Harta creativității județului Dâmbovița – instrument de formare culturală și antreprenorială a elevilor de liceu

REZULTATE

Raportul elevilor/harta creativităţii locale (pe site, CD sau broşură) a fost realizat din experienţele grupelor de elevi care vor cerceta mediul industriilor creative din judeţul Dâmboviţa. Structura lui a fost stabilită cu elevii, și conţine numele firmelor/creativilor contactate/ţi, datele lor de contact, data înfiinţării, exemple concrete de activităţi creative/culturale derulate, rezultate economice şi/sau sociale/culturale, probleme cu care se confruntă, planuri pe termen mediu şi lung. Pe lângă informaţia despre mediul analizat, raportul conţine şi câteva percepţii, opinii, comentarii cu privire la modul de lucru (cum au comunicat cu creativii/antreprenorii şi între ei, ce au învăţat, ce provocări au întâlnit etc.). Acest catalog a fost publicat în 300 de exemplare și va fi distribuit autorităţilor, instituţiilor culturale şi media, mediului de afaceri etc.

View this document on Scribd

Prezentările celor mai reprezentative ind. creative identificate (afişe, spoturi, filme etc.) au fost realizate de elevi conform judecăţii lor valorice şi gustului lor estetic şi au fost cunoscute de publicul local la Cafeneaua creativităţii de la finalul proiectului.

Afiș realizat de Adi Tonea, clasa a XII-a, Colegiul Economic ”Ion Ghica” Târgoviște

Video realizat de Vlad Butucea, student Glasgow Caledonian University

Raportul asociaţiei va fi realizat de către coordonatorul proiectului şi va conţine analiza procesului de cercetare, lecţiile învăţate de toţi actorii implicaţi şi idei de dezvoltare/continuare a proiectului. El va fi postat integral sau în rezumat pe site-ul proiectului.

View this document on Scribd

HARTA CREATIVITĂȚII JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA – sau cel puțin a creativilor care au făcut obiectul acestui proiect.

CREATIVI

SEMINARII

CREATIVITATE

%d bloggers like this: